• Dtg beramai2 gais..bawa saudara mara k..berpeluang jg jamm santai bersama kami.. #VOKrafTBusking #BukanBiasa2 #FestivalKrafTextileBorneo2019
  • Macam kenal ja bebeh ini kan...kamurang tau ka siapa ini...? Cuba cerita sikit watak terbaru dia...
.
Dengar Ampai Ampai bersama Felix & Ramli isnin hingga jumaat 4pm-8pm di VOKFM 106.6 atau www.vokfmsabah.com.
  • Sampai bila saya menunggu gaiss...... 😌😌
Sampai bila...Sambung..
.
.
Dengar Ampai Ampai bersama Felix & Ramli isnin hingga jumaat 4pm-8pm di VOKFM 106.6 atau www.vokfmsabah.com.
  • gais kamu rasa karikatur di atas karikatur siapa?
Karikatur ini dihasilkan oleh pelukis & pemuzik Azlan Dulikab, boleh berkunjung ke kiosk beliau di Laman Seni Lembaga Kebudayaan Sabah...
  • Dalam diam aku pendam rasa.. tak tau rasa apa kah ini... .
Dalam diam...... Sambung..
.
.
Dengar Ampai Ampai bersama Felix & Ramli isnin hingga jumaat 4pm-8pm di VOKFM 106.6 atau www.vokfmsabah.com.
  • Bahh setup suda selesai untuk BENGKEL PEMANTAPAN VOKAL...Jumpa besok kamurang... bagi kamu yang mau ikut, masih buli register ni sekarang... .

Last Day Registration 🎤Seni suara itu adalah anugerah. 🎤Suara boleh diperbaiki dengan teknik latihan yg betul. 🎤Kursus sehari ini adalah bagi yang mahu mengenali jenis suara sendiri dan memperbaiki kekuatan vokal. 🎤Pengaruh diri boleh dibina dengan baik melalui refleksi suara. .
.
Di dalam bengkel ini, Kita akan belajar: 😍Mengenali Range/tangga nada suara 😍Teknik senaman suara berkesan 😍Memperbaiki tenik suara dalam sesi Masterclass

P/S
Bonus diberikan dalam bengkel ini adalah sesi live recording VOKustiK bersama penyampai-penyampai VOKFMSABAH  13 April 2019.

PENCERAMAH :

REY KIMARA 📌Juara Bintang RTM 2017
📌Graduan Muzik Akademi Seni Budaya & Warisan Kebangsaan ( ASWARA )
📌Tutor Muzik ( Fortissimo Muzik Studio ). 📞Hubungi kami di talian 016 258 9194 / 013 5537011 - #regrann

Whatsapp : 
http://chatwasap.com/152712

Pendaftaran peserta : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeI7LUCihzUDLzPK8ah3kJAw1VNv4tDBA3oxGzQ_kVKqINNZg/viewform?usp=sf_link
  • Share Sama kawan-kawan... orang yang derma darah dapat free Check darah hantar di lab (kandungan darah, kencing manis, cholesterols, buah pingang, Hati, gout & air kencing) & free gift...
  • Terima kasih kepada Avangio Hotel Kota Kinabalu kerana menjemput VOKFM ke Ramadan buffet food test... Min belanja sikit gambar-gambar makanan yang ada la kan.. Kompom menyesal kalau kamu tidak datang sini....
.
Untuk info lanjut kunjungi FB page Avangio Hotel Kota Kinabalu
.
Credit photo : Apamaumkn Sabah
  • Baru kenal suda bawa jalan.. Layan ja la... 😁😁
Baru kenal ...... Sambung..
.
.
Dengar Ampai Ampai bersama Felix & Ramli isnin hingga jumaat 4pm-8pm di VOKFM 106.6 atau www.vokfmsabah.com.
  • Ba kamurang jangan lupa tengok full video sana fb page @vokfmsabah arrr... Jangan lupa gaiss... 😁😁😁
  • Nampak gayanya si Ketua Kampung memang betul ada hati sama si Martina...hahahaha 
Jangan lupa tengok video penuh besok, Jam 12.00pm di fb page VOKFM Sabah... Like Facebook Page 
www.facebook.com/vokfmsabah

Follow Instagram 
https://www.instagram.com/vokfmsabah

Subcribe YouTube Channel
https://www.youtube.com/channel/UCZbCOaeSB9EupNpNzBGtjWg

#VOKfmsabah #106.6 #VOKUSTIK
  • Ini hal boleh bincang ba.. kenapa mau ambil jalan yang menyakitkan.. 😌😌😌
Ini hal ....... Sambung..
.
.
Dengar Ampai Ampai bersama Felix & Ramli isnin hingga jumaat 4pm-8pm di VOKFM 106.6 atau www.vokfmsabah.com.

Anda seorang peniaga? Jualan anda ada masalah? Tidak tahu strategi untuk naikkan jualan? Sudah cuba bermacam-macam cara tapi masih tidak menjadi? *BAH…KASI MALATUP JUALAN KAMURANG DENGAN RIBUAN BAKAL PELANGGAN BAHARU MENERUSI RADIO DAN DIGITAL!!!

VOKfmSabah
Ephrata Services Sdn Bhd Lot 2, 2nd floor, Mile 7 1/2 Golden Hill Industrial Park Jln Tuaran, Inanam Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia

Call us now!

☎️ 013-8166 977

www.vokfmsabah.com
Close Menu